Jag fick drömjobbet!

Igår fick jag äntligen beskedet. Jag ska börja på ett företag som jag under tiden jag pluggade, praktiserade på. Nu vill dem anställa mig och det är med andra ord dags för mig att börja leta lägenhet. Men hur i hela friden hittar jag det? Jag behöver nämligen hyra lägenhet på Östermalm och att bara ha råd med det så behöver man ju tjäna en del pengar. Det är tyvärr inga pengar jag tjänar än men kanske så småningom kommer att göra. Däremot är största problemet just nu att bara hitta den där lägenheten på Östermalm.

Hyra lägenhet på Östermalm – har du tips?

Kanske är det så att någon av er där ute har erfarenhet av att hyra lägenhet runt Östermalms-området? Jag fick ett bra tips från en kompis i skolan som hade anmält sig via snabboastad.se. Det hade tydligen fungerat väldigt bra och hon hade ganska snabbt hittat en lägenhet med helt okej hyra men också fantastiskt läge och bra standard. Jag är egentligen inte alls noga med hur det ser ut, egentligen inte vart det ligger, men nu önskade mitt jobb att jag skulle ha nära för att ha möjlighet att ta mig in snabbt om det skulle behövas.

Jag vill verkligen vara dem till lags. Det är liksom mitt drömjobb som jag precis signat kontrakt för, givetvis ska jag då se till att jag kan bo i närheten för att kunna visa framfötterna och ställa upp när det behövs. Men jag kan inte låta bli att längta lite till att inte vara så beroende av en arbetsgivare. Förhoppningsvis så startar jag mitt eget bolag efter lite erfarenhet, då kan jag dessutom bo var jag vill och känna att jag själv har kontrollen över mitt liv. Men det får helt enkelt vänta lite, nästa – Östermalm!