När alla lamporna slocknar

Ja, det kan man väl lugnt säga att de gjorde, mitt under presentationen av min pitch till Nordiska Textilakademin. Jag skulle prata belysning i mitt projekt tillsammans med dem där jag har i uppgift att rusta upp lokalerna, både när det gäller belysning men även när det gäller stil och inredning. När vi väl satt tillsammans i ett konferensrum däremot så slocknade allt och strömmen gick. Jag drabbades direkt av panik och visste inte hur jag skulle bete mig, dessutom mörkrädd som jag är…Men jag tog ett djupt andetag och som tur var så var ju mina kunder precis lika chockade som mig.

Som räddaren i nöden

Till slut så säger jag att jag kan ringa en elektriker som jag har koll på. Nämligen en från Nordins El som hjälpt mig hemma när vi renoverat. Det var en ren chansning men som tur var träffade jag mitt i prick. Det visade sig att de var på plats i huset för att göra ett annat jobb och tog sig bara en trappa upp till där vi satt för att hjälpa oss. Det var en propp som hade gått men oavsett så blev vi ju så himla snopna och framförallt maktlösa när ljuset väl försvann.

Komiskt nog var det just belysning jag skulle presentera just den dagen och som tur var är Nordins El en elektriker att lita på. Oavsett om det gäller ett plötsligt strömavbrott eller om man snarare skulle behöva hjälp med ett större projekt så som när jag renoverade hemma. Det är fantastiskt att dessutom kunna känna att man kan kontakta en elektriker som jag gjorde och veta att dem, med lite tur då såklart, alltid kan ställa upp och hjälpa till när man behöver det. Tack igen Nordins El för ni är bäst!