Bort från toalettskyltar och störiga grannar

För att slippa helvetet på Jorden, aka mina grannars julbelysning har jag bestämt mig för att åka bort till familjen på östkusten över julledigheterna. Jag och min flickvän (som jobbar med att sälja toalettskyltar), ska åka så långt bort från den här staden som vi kan komma. Anledningen till att jag inte vill bo i närheten av staden under julledigheterna är för att jag var hemma ett år, och jag kan bara konstatera, mina grannar och folk som har varit blinda hela sina liv har samma talang för design. Då reser jag hellre flera tiotals mil för att komma bort från helvetet.

Längtar redan efter att få komma bort, det första jag ska göra när jag kommer fram är att ta fram julklapparna till barnen, leksaker från det svenska företaget Viking Toys. Sen hoppa ner i ett varmt bad. Efter det ska jag spela några partier biljard med bror min, aktivitet man bara gör när man är på en bar med polarna. Då jag inte åker själv (min underbara flickvän följer med), blir väl att mysa lite i soffan också. Förhoppningsvis har brorsan fixat lite käk som vi kan äta när vi kommer fram. Då det är några timmars bilresa, hinner man bygga upp en aptit innan man är framme.