Smidigt med handdammsugare

Snart är första arbetsveckan efter semestern avklarad. Det känns ändå helt okej att vara tillbaka på jobbet igen. Semestern var riktigt härlig och jag hann med att bli utvilad, och redo för hösten. Första semesterveckan spenderades i en nyrenoverad lägenhet som vi hyrde ute på landet. Lägenheten ligger verkligen rakt ute i skogen (och 200 meter till sjö) med endast tre grannhus i närheten. Vi har varit där några helger i vår också för att kunna resa lite, och ändå hålla social distansering på samma gång.

Lägenheten är som sagt nyrenoverad och det finns mycket att imponeras av där, men det som jag fastnat mest för och som både sambon och jag blivit sugna på att köpa själva är en handdammsugare. Jag vet inte exakt om den rätta benämningen på just denna modell är handdammsugare eller skaftdammsugare, men jag tror att båda begreppen fungerar.

Handdammsugaren är sladdlös och står alltid på laddning i hörnet av lägenheten. I och med att lägenheten är liten och modern gör det så klart arbetet ännu enklare, men det blir ändå alltid så himla mycket smidigare utan sladdar. Det är ett tips att titta på.

Lugn hemester

Övriga två veckor spenderades på hemmaplan. I normala fall brukar jag ha saker planerade varje dag på semestern, men precis som våren 2020 blev även semestern 2020 väldigt annorlunda mot tidigare år. Vi har börjat umgås mycket mer med folk nu, men försöker fortfarande att hålla oss utomhus. Det är enkelt så länge vädret är bra. Jag är verkligen orolig för att smittan ska ta fart i höst igen i och med att det inte ser bra ut i länder som haft liknande smitta som Sverige i Europa. Jag hoppas att alla fortsätter att hålla ut.

Social distansering, jobba hemifrån, stanna hemma vid symtom och tvätta händerna. Dags att ta sig an hösten 2020.