Tack till Sveriges bästa flyttfirma

Jag måste tacka Flyttkillarna för den flytt de hjälpte oss att genomföra för några veckor sedan. De är så jäkla bra. Jag vill utnämna dem till världens bästa flyttfirma, eller åtminstone till Sveriges bästa flyttfirma.

Vi flyttade från vår stora villa i närheten av Göteborg till ett litet radhus utanför Halmstad. Det var mycket prylar som skulle flyttas, men även en massa som skulle köras till återvinning och till loppis. Flyttkillarna tog hand om alltihop. Vi hade sorterat prylarna så de fanns i olika rum innan killarna kom. Sen packade de allt smått i flyttlådor. Först lastade dom både möbler och lådor som skulle ner till Halmstad och lastade in det där. Sen körde de tillbaks och tog hand om resten. De fotograferade när de lastade av lådorna vid loppisen så att vi skulle se att de verkligen gjort som de lovat.

När vi åkte tillbaks till huset två kvällar senare var huset tomt och flyttstädat. Så smidigt och vi behövde själva inte göra mycket.

I fortsättningen kommer jag att rekommendera dem till vänner och bekanta som ska flytta. Det är väl värt pengarna när man får världens bästa service. Vi ångrar inte en minut av anlitade dem. Om vi skulle genomfört flytten själva hade alltihop förmodligen tagit över en vecka.

Att packa och bära ut möbler och sen köra ner till Halmstad för urlastning skulle tagit halva dagen. Och även om vi hyrt en mindre lastbil hade vi varit tvungna att köra minst fyra gånger för att få med allt. Lägg sen till att vi skulle kört en omgång till loppisen och minst två gånger till återvinningen så kan man räkna ut att det tagit tid. Och att genomföra en flyttstädning av en stor villa på två personer hade också tagit flera dagar.

Så vi tackar Sveriges bästa flyttfirma för deras hjälp och utmärkta service.