Säkerheten först

Jag och Rasmus träffades när vi läste på högskolan i Göteborg, han är från Stockholm och jag från Borås lite utanför Göteborg. När vi båda var klara i skolan så bestämde vi oss för att flytta ihop och när vi som nyexaminerade letade efter jobb så var det Stockholm som hade mest att erbjuda. Vi trivs som fisken i vattnet men har det senaste varit lite oroliga.

I vårt område där vi bor sedan lite mer än 3 år tillbaka så har det nämligen nu gått en otrolig våg utav inbrott. Våra grannar var bortresta en helg till sommarstugan och fick hela sitt förråd stulet med allt från cyklar till gräsklippare och verktyg. Inte för att vi egentligen har så mycket roligt i vårt förråd så tycker jag mer känslan av att någon varit inne på vårt privata område gör att jag blir orolig oavsett.

Säkert med CombiConsult

Jag och Rasmus sökte därför på ”larm stockholm” för att läsa lite mer om vad vi kunde göra för att känna oss åtminstone lite tryggare både när vi är bortresta men även när vi är hemma om kvällarna. Vi hittade då CombiConsult som är larminstallatörer som både projekterar, installerar och triftsätter många olika säkerhetsanläggningar men framför allt för att motverka inbrott.

Larm Stockholm blev vår mest värda sökning någonsin i år enligt oss då vi fick fantastisk hjälp för att installera larm hemma hos oss. Vi fick även en möjlighet att sätta in kameraövervakning då vi har en väldigt stor tomt på baksidan som är svår att få översikt på. Vi tog en helhetslösning för privatpersoner men Rasmus tog även kontakt med dem i samband med hans nystartade företag som har lagerlokaler som behövs hållas koll på. Med andra ord är vi numera mycket lugnare om kvällarna och känner oss säkrare när vi åker iväg över helgen.