Och då var ännu en sommar räddad

När vi kom ner i stugan här i maj och skulle öppna upp för säsongen så hade vårt uthus i princip trillat ihop. Det var ett gammalt sådant och vi visste att vi så småningom behövde renovera detta men nu fanns det liksom inget val. Att renovera var dessutom inget alternativ, detta behövdes liksom rivas och byggas upp på nytt. Vi satt därför och letade efter stugor eller uthus att bygga upp snabbt och enkelt eftersom vi dessutom fått barnbarn på hösten som givetvis skulle få komma och hälsa på i stugan.

Sagt och gjort – vi hittade vibostugan

Vibostugan blev vårt val efter kort betänketid. Man behövde liksom inte fundera efter att man varit inne och kikat, för stugan vi hittade var ju helt perfekt. Storleken, glaspartier som gjorde det ljust men också plats för lite förråd och förvaring. Vi gjorde en beställning och redan 2 veckor senare så stod det en färdig liten stuga på trädgården redo för att inredas. Min dotter älskar inredning så hon fick uppdraget att piffa till stället och det gjorde hon så bra så.

Nu känns uthuset, eller numera mini-stugan som vi kallar den, som ett helt extra rum på något vis. Nu kan våra barn tillsammans med deras barn sova i lugn och ro men vi kan också ta hit kompisar som kanske gärna stannar över natten. Hela konceptet med vibostugan blev med andra ord hur bra som helst, och då var sommaren räddad. Det är nästan så jag dessutom är glad att vårt tidigare uthus hade rasat samman så vi på något vis blev tvungna att ta tag i detta just i år. Jag är dessutom glad att det blev så himla bra och att vi framöver kan dela vår fantastiska upplevelse i stugan med våra nära och kära.